Gala „Pentru Voi” 2007

Luni, 3 decembrie, a avut loc la Clubul The Note din Timisoara Gala „Pentru Voi” 2007, eveniment anual organizat de Fundatia Pentru Voi cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati.

Cele mai reprezentative companii din Timisoara, care au dat dovada de responsabilitate sociala in anul 2007 fata de angajarea in munca a persoanelor cu dizabilitati, au fost premiate ieri seara in cadrul Galei Pentru Voi 2007.

In cadrul evenimentului s-au acordat sapte premii speciale pentru responsabilitate sociala dupa cum urmeaza:

•  Premiul special „Excelenta in responsabilitate sociala” a fost inmanat de domnul Marius Popa, Consulul Onorific al Olandei si membru in boardul Fundatiei Pentru Voi firmei MG Buillding Design si domnului Dan Radoslav pentru sprijinul acordat la construirea Centrului de zi „Ladislau Tácsi”.

•  Premiul special “Inovatie si incluziune sociala” a fost inmanat de domnul primar Gheorghe Ciuhandu, companiei multinationale Nestle Romania pentru angajarea a 20 de persoane cu dizabilitati intelectuale.

•  Premiul special “Angajatorul anului” a fost inmanat de domnul Rolf Maruhn, Consulul Germaniei in Timisoara, companiei multinationale SC Kromberg & Schubert , pentru externalizarea unei intregi operatii de montare a unor clipsuri de plastic care sunt folosite in poductia de masini.

•  Premiul special “Spirit civic si creativitate” a fost inmanat de catre doamna Aurelia Ciotescu, Director ING Bank Timisoara si membru in boardul Fundatiei Pentru Voi, companiei SC Berg Banat SRL, pentru ca a cumparat cornuri de la Unitatea Protejata „Pentru Voi” pe care le-a donat apoi altor unitati de asistenta sociala din Timisoara.

•  Premiul special “Incredere si fidelitate” s-a inmanat de catre domnul Marius Barlan, presedintele Clubului Rotary Timisoara, companiei SC ROMCOM SRL, pentru prima factura emisa de Unitatea Protejata Pentru Voi.

•  Premiul special “Pentru contributie individuala de exceptie” adusa promovarii angajarii asistate a persoanelor cu dizabilitati, a fost acordat de doamna Raluca Bunea, coordonator pe Romania a Initiativei pentru Sanaatate Mentala Budapesta, domnului Dan Costineanu pentru activitatile de voluntariat in beneficiul Unitatii Protejate Pentru Voi.

Tot in cadrul galei a fost prezentat si un top al firmelor din punct de vedere al incasarilor aduse Unitatii Protejate „Pentru Voi”. Acestea au fost premiate cu diplome de merit pentru sprijinirea angajarii persoanelor cu dizabilitati in anul 2007:

 1. SC Kromberg & Schubert
 2. SC Nestle Romania 
 3. Vodafone Romania
 4. SC Berg Banat SRL
 5. SC Cornici SRL
 6. SC Smithfield Ferme
 7. SC Romcom
 8. SC Contitech Romania
 9. SC ETA 2U
 10. SC Banu Construct
 11. SC Lisa Draxelmaier
 12. SC Agasi
 13. SC Supr Tex
 14. SC Oce Software
 15. SC Banu Sport
 16. SC Decision
 17. SCA Packaging
 18. SC Hermestim

Grupul vocal-instrumental „Pentru Voi” a interpretat melodia „O trecut badita dealu”, cu care a participat la Festivalul European pentru Persoane cu Dizabilitati. Clubul Rotary Timisoara a oferit in cadrul festivitatii un cec de 1000 euro pentru acoperiera unei parti a cheltuielilor de transport pentru deplasarea in Portugalia. Programul galei s-a incheiat cu un recital de exceptie al trupei jazz „The Moody Stuff”.

Multumim partenerilor media: Focus Vest, Ziua de Vest si TeleU, finantatorului Institutul pentru Sanatate Mentala Budapesta si sponsorilor editiei 2007 a Galei Pentru Voi: Bere Timisoreana, Clubul The Note, Clubul Rotary Timisoara, SC Codrina SRL, Gabisi Fruct.