Sport pentru schimbare sociala: Mall Walking

Timisoara, 6 februarie. Astazi a avut loc la lansarea programului "Sport pentru Schimbare Sociala - Mall Walking ". Fundatia Pentru Voi va invita sa participati la acest program inedit, in fiecare miercuri din luna februarie, la Iulius Mall din Timisoara, incepand cu ora 11.00.

Plimbarile in ritm alert in incinta prietenoasa a mall-urilor, numite si Mall Walking, sunt o maniera de a face miscare atunci cand vremea de afara este neprielnica sportului in aer liber. La Mall nu sunt masini printre care sa trebuiasca sa faci slalom, nu e poluare, nu sunt claxoane. E cald, ai mereu ceva nou de vazut iar aleile lungi si scarile dintre etaje puse cap la cap au o lungime considerabila. Poti face Mall Walking cand e ger, cand ploua, cand e canicula – la Mall e intotdeauna placut.

„Sport iarna? Incercati Mall Walking impreuna cu noi! In fiecare miercuri din luna februarie, la ora 11:00, continuam programul „Sport pentru schimbare sociala”, plimbandu-ne impreuna, in ritm alert, in incinta Iulius Mall. Vom porni de langa Punctul Info de la demisol (intrarea dinspre Calea Aradului) si ne vom plimba in ritm alert prin Mall”, a declarat Jonathan Rolbin, voluntar U.S. Peace Corps.

Alaturati-va lui, si beneficiarilor Fundatiei Pentru Voi, ce promoveaza incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale prin inspiratie, inovatie si exercitiu fizic. Se ofera premii in echipament sportiv Nike celor care ni se alatura, in limita stocului disponibil.