Vizita de studiu la Unitatea Protejata 'Pentru Voi'

13 octombrie 2010, Timişoara

Fundaţia „Pentru Voi” are plăcerea de a invita specialiştii care lucrează în domeniul dizabilităţii intelectuale din regiunea sud-vest să participe la o vizită de studiu a Unităţii Protejate „Pentru Voi”. Vizita de studiu va avea loc în data de 9 noiembrie 2010 la Timişoara.  

Programul va cuprinde prezentarea activităţilor desfăşurate în cadrul Unităţii Protejate „Pentru Voi” de către beneficiarii Fundaţiei noastre - apreciată ca model de bună practică atât la nivel naţional cât şi internaţional.

Costurile de transport şi masa de prânz sunt acoperite de organizatori. Pentru a confirma participarea dvs. la eveniment vă rugăm să trimiteţi formularul de înscriere completat până la 1 noiembrie a.c. la e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Sima.

Evenimentul face parte din proiectul Economia socială - o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeşte în oameni!”.