Primul Flash Mob pentru Autism din Timisoara

3 mai 2012, Timisoara

S-a finalizat video clipul Flash Mob Autism Timisoara realizat ca urmare a primului flash mob pentru constientizarea autismului din orasul nostru, organizat la Iulius Mall, cu participarea a peste 200 persoane. 

Acest material este rezultatul colaborarii dintre Fundatia „Pentru Voi”, Zumba Fitness, Iulius Mall, HDV Studio, Hit Sound care au creat un eveniment inedit, cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului. Multumim tuturor celor implicati fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil!

Implica-te si tu la informarea cetatenilor cu privire la persoanele cu autism si trimite mai departe primul clip oficial realizat cu acest prilej la Timisoara!

Autismul este o dizabilitate de dezvoltare care afecteaza abilitatile de comunicare si socializare, este asociat cu rutine rigide si comportamente repetitive, nu se cunoaste cauza aparitiei lui si dureaza intreaga viata. 

In curand vom promova si clipul Flash Mob Autism Timisoara Piata Operei - cel de-al doilea flash mob pe tema autismului din Timisoara, organizat in aceeasi zi.

Video clipul poate fi vizualizat pe pentruvoi.ro (sectiunea „filme”), youtube.com/user/hdvstudio, facebook.com/FoundationPentruVoi