Program de vacanta pentru Fundatia si Unitatea Protejata Pentru Voi

29 iulie, Timișoara

Vă anunţăm că Centrele de zi „Împreună” şi „Orizonturi Noi” ale Fundaţiei „Pentru Voi”, care sunt frecventate de 106 persoane cu dizabilităţi intelectuale, vor fi închise în perioada 29 iulie – 16 august inclusiv. În acelaşi timp vor pleca în concediu şi angajaţii unităţii noastre protejate, 37 tineri cu dizabilităţi.

Centrul de zi „Ladislau Tácsi” se va redeschide începând de azi, 29 iulie, urmând ca beneficiarii acestui serviciu, 48 tineri cu dizabilităţi severe şi comportament provocator, să participe la o excursie de o zi la Mănăstirea Cebza, în 6 august, când se prăznuiește Schimbarea la Faţă a Domnului.

Locuinţele protejate Dina, Laura, Dora, Cristian, Ovidiu şi Respiro vor fi deschise pe toată perioada verii. Cele 27 persoane cu dizabilităţi intelectuale care au reşedinţa în aceste locuinţe vor participa la o tabără, la Sasca Montană, jud. Caraş-Severin, în perioada 30 iulie – 2 august. Programul va include drumeţii montane, vizită la Mănăstirea Nera, jocuri şi ateliere de creaţie, discotecă şi tradiţionalul foc de tabără.

Vă dorim o vară plăcută tuturor!

PentruVoi.jpg

---

Pentru informaţii legate de acţiunile Fundaţiei “Pentru Voi” ne puteţi contacta la 0356 456 071, 0722 573 812 sau pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Sima. De asemenea, ne puteţi urmări activitatea pe pentruvoi.ro, facebook.com/FoundationPentruVoi, twitter.com/PentruVoi.