Gala Pentru Voi | 10 ani de traditie timisoreana

26 noiembrie 2013, Timisoara

Ziua Internaţionalã a Persoanelor cu Dizabilitãţi va fi celebratã la Timişoara de Fundaţia “Pentru Voi” pentru al X-lea an consecutiv în cadrul Galei “Pentru Voi”. Evenimentul se desfãşoarã la Hotel Timişoara în data de 3 decembrie şi are ca scop strângerea de fonduri pentru beneficiarii Fundaţiei – 200 persoane cu dizabilitãţi intelectuale.

"Gala "Pentru Voi" a ajuns un eveniment cu tradiţie în oraşul nostru, ceea ce ne bucurã, şi suntem recunoscãtori prietenilor care ne onoreazã an de an cu prezenţa lor. De ziua internaţionalã a persoanelor cu dizabilitãţi ne întâlnim pentru a ne exprima solidaritatea faţã de concetãţenii noştri cu dizabilitãţi şi pentru a aprecia contribuţia lor în societate, pentru a le recunoaşte talentele şi realizãrile." a declarat Laila Onu, director executiv.

Se va organiza o tombolã caritabilã cu premii atrãgãtoare: două cine la Casa Bunicii, zece invitaţii la înot şi fitness la Arena AquaSport, bijuterii de la Casa de Bijuterii Noblesse, şedinţã foto profesionistã cu Relu Stanciu, două consultaţii medicale la Clinica Profilaxis, voucher delicatese Mon Choux, tricou semnat FC Ripensia Timişoara, consultaţie şi dental spa la Clinica Stomatologicã Dentcof şi alte surprize plăcute. Se va organiza o licitaţie cu obiecte de artã donate de Clubul Rotary Timişoara, Lia Lucia Epure, prof. dr. Eugen Boia şi Angela Szabo.

Programul artistic va fi semnat de una din cele mai populare şi îndrãgite trupe de muzicã folk din oraşul nostru – Pragu’ de Sus. Vor fi împreunã cu noi şi Corul de Camerã „Harmonia” Timişoara condus de dirijor Geo Dumitraşcu, şi grupul vocal-instrumental „Pentru Voi” coordonat de Rodica Atãnãsoae.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri local, membri ai Cluburilor Rotary şi Lions din Timişoara, reprezentanţi ai autoritãţilor publice locale, prieteni, presã ş.a.

Participarea la galã se face pe bazã de invitaţie individualã. Pentru informaţii ne puteţi contacta la 0256228062, 0722573812 sau pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Liliana Pall.

Sponsorii evenimentului: Smithfield România, Mon Choux, Cofetăria Codrina, Cramele Rotenberg, Cramele Tohani, Apele Buziaş.

Parteneri media: Ziua de Vest, TVR Timişoara, Digi24 Timişoara.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană.