Fundatia 'Pentru Voi' va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

 

24 decembrie, Timisoara

PROGRAM DE SARBATORI

Cele 3 centre de zi "Pentru Voi" vor fi inchise in perioada 23 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014 inclusiv. Cele 6 locuinte protejate vor functiona normal si vor petrece in mod traditional Craciunul.

Multumim departamentului Wireless, echipa NEA din firma Alcatel-Lucent Timisoara pentru ca au oferit dulciuri, fructe, decoratiuni de brad si au impodobit alaturi de beneficiarii celor sase locuinte protejate brazii oferiti cadou.

SERBAREA DE IARNA

In 18 decembrie am organizat serbarea de iarna pentru aproape 300 persoane – beneficiari, familiile acestora si voluntarii organizatiei. Programul a cuprins momente artistice pregatite de grupuri de beneficiari din fiecare centru, colinde cantate de Corul Bisericii Ortodoxe din Freidorf si Zumba cu Melania Omescu. Multumim Hotel Aurora pentru gazduire!

PACHETE DE CRACIUN

In ultima saptamana, Fundatia "Pentru Voi" a distribuit mult asteptatele pachete de Craciun pentru cei 200 beneficiari si familiile acestora. Pachetele, in valoare totala de peste 15000 lei, au inclus: suc, cozonac, pufuleti, dulciuri, portocale, mandarine, banane, paine, carnati, sunca, toba, smantana, branza si condimente.

Le multumim sponsorilor pentru generozitate: SAM Atraction SRL, SC Canamar SRL, SC Impex Metal Art, SC Florian SRL, Fornetti, dl Memet Gulmet, SC DI&SI Panif SRL, SC Cricve SRL, BioLogistic, Nestle si unui grup de angajati ai ASIROM care a facut o donatie in bani.

La final de an, multumim prietenilor si sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat si in 2013 in beneficiul persoanelor cu dizabilitati intelectuale si va dorim tuturor un an nou fericit, plin de impliniri si multa sanatate! Si la anul care vine sa ne regasim cu bine!