Concertul caritabil "Tot Banatu-i Pentru Voi"


Voi_1.jpgFormaţia de muzică populară „Pentru Voi” Band, alcătuită din patru tineri talentaţi, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Fundaţia „Pentru Voi”, s-a calificat în etapa finală a Festivalului European de Muzică pentru Persoane cu Dizabilităţi Intelectuale, ce va avea loc în perioada 1-3 mai 2014 la Stockholm în Suedia.

 

 

 

Pentru a le împlini visul de cânta pe scena Eurovisionului de la Stockholm Fundaţia „Pentru Voi” a organizat concertul caritabil "Tot Banatu-i Pentru Voi", prezentat de Adriana Mărăscu Dolcianu, binecunoscut realizator de emisiuni  la Radio Timişoara.

În sprijinul nostru au venit cinci mari artişti bănăţeni: TIBERIU CEIA, FELICIA STOIAN, DUMITRU TELEAGĂ, DORIANA TALPEŞ şi CIPRIAN POP care au avut generozitatea de a ne dărui timpul şi talentul lor şi cărora le  suntem profund recunoscători.

„Mulţumim maeştrilor cântecului popular bănăţean şi partenerilor care ne-au ajutat să organizăm acest spectacol caritabil ce vine în sprijinul beneficiarilor Fundaţiei „Pentru Voi” şi îi aşteptăm pe timişoreni să participe în număr cât mai mare la concert. De asemenea, sperăm că prin acţiunea noastră să arătăm celor prezenţi că persoanele cu dizabilităţi pot avea reale calităţi artistice”, a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.

În urmã cu 2 ani, Ghizela, Daniela, Olivia şi Tavi, componenţii „Pentru Voi” Band, au participat la ediţia Festivalului European de Muzică pentru Persoane cu Dizabilitãţi Intelectuale desfãşurată în Irlanda, ocazie cu care s-au întâlnit cu preşedintele Irlandei, domnul Michael Daniel Higgins, care i-a felicitat pentru interpretare şi le-a apreciat costumele populare.

Voi_3.jpg

În avantpremiera concertului, vineri  în 21 martie, formaţia “Pentru Voi” Band a susţinut un scurt recital la Iulius Mall Timişoara, ocazie cu care s-au putut cumpăra bilete la concertul din 24 martie.

Atmosfera evenimentului a fost una deosebită, plină de emoţie atât de partea organizatorilor, cât şi a participanţilor care au fost martorii unor recitaluri de excepţie şi a unui duet inedit între marele rapsod al cântecului popular bănăţean TIBERIU CEIA  şi Ghizela Ghereben, beneficiar de servicii sociale la Fundaţia „Pentru Voi” şi componentă a formaţei Pemtru Voi Band. Totodată, concertul nu a fost lipsit de surprize, fiind organizată şi o tombolă cu premii precum vouchere la restaurant şi spa, produse de îngrijire, articole de artizanat şi un telefon mobil de care s-au putut bucura cei care au achiziţionat bilete la joc.

 

Mulţumim tuturor pentru susţinerea şi dedicarea cu care am reuşit să organizăm într-un timp atât de scurt un eveniment frumos şi de succes!