Aleargă şi ajută persoanele cu dizabilităţi intelectuale!

Sâmbătă, 28 iunie 2014, orele 10:00 – 12:00, va avea loc Mini Maratonul "Pentru Voi", primul eveniment sportiv marca "Pentru Voi". Prin acest eveniment găzduit de Clubul Helios Sport Timişoara, dorim să ne cunoaştem mai bine prietenii şi colaboratorii, să promovăm un stil de viaţă sănătos prin mişcare şi să adunăm fonduri pentru susţinerea serviciilor sociale oferite celor 200 de persoane cu dizabilităţi intelectuale şi familiilor lor, beneficiari ai Fundaţiei „Pentru Voi”.

Maratonul_Pentru_Voi_flyer.jpg

Evenimentul cuprinde două competiţii: prima – Mini Maratonul „Pentru Voi” adresat companiilor, pe care le invităm să înscrie una sau mai multe echipe formate din 5 persoane pentru o alergare pe o distanţă de 2,5 km în zona stadionului „Dan Păltinişanu”, iar cea de-a doua competitie „Pedalează Pentru Voi”, în care se vor întrece echipe formate din 3 persoane (familii, prieteni, copii) care vor parcurge o distanţă de 2,5 km cu bicicleta proprie.

Pentru familiile şi prietenii competitorilor sau pentru cei care nu doresc să participe la competiţie, dar vor să fie alături de noi în această zi, vom avea pregătită o şedinţă de zumba cu instructorul sportiv Melania Omescu  şi  o demonstraţie de karate cu senseiul Florin Boca.

Persoana de contact pentru detalii legate de înscriere este Mihaela Leucuţa, telefon 0728889634 şi email mihaela.leucuţa@pentruvoi.ro.

Galerie