"Pentru Voi" la Târgul Regional pentru Artizanat şi Meşteşuguri Timişoara

 

Vineri, sâmbătă şi duminică, Unitatea Protejată "Pentru Voi" a fost prezentă la Muzeul Satului Bănățean Timișoara, la Târgul Regional pentru Artizanat și Meștesuguri

1653633_627300477389977_5493672101015854054_n.jpg

La târg ne-am prezentat cu accesorii şi bijuterii unicat, numai bune pentru domnişoarele şi doamnele ce doresc să se îmbrace în tonurile unei toamne calde şi frumoase. Felicitările, broşele, trăistuţele şi bijuteriile au fost realizate manual de câtre persoane cu dizabilităţi intelectuale angajate în atelierul de decoraţiuni al Unităţii Protejate "Pentru Voi". Invităm pe cei ce doresc să vadă munca noastră şi bineînţeles să cumpere de la noi să de-a un click aici.

Atmosfera târgului a fost una plăcută, am avut parte şi de vreme bună, dar mai ales, ne-am făcut prieteni noi care ne-au învăţat câte ceva din tainele meşteşugarilor români. 

Dorim să mulţumim tuturor prietenilor şi clienţilor noştri pentru că au cumpărat de la noi. Tot profitul pe care Unitatea Protejată îl câştigă este investit în întregime pentru susţinerea serviciilor sociale oferite de Fundaţia "Pentru Voi".