O vară plină de bucurie marca “Pentru Voi” !

De 20 de ani schimbăm destine” şi venim în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi intelctuale!

Derulăm proiecte şi programe, care să le îmbunătăţească viaţa. Prin toate  activităţile organizate împletim profesionalismul, reuşita, dăruirea, dar şi bucuria.

Vacanţa de vară 2016 nu face excepţie!

Taberele şi excursiile organizate sunt, pentru cei mai mulţi dintre  beneficiarii noştri, singurele vacanţe, singurele oportunitati de a iesi din Timisoara si de a se bucura de munte, de a vizita locuri noi in compania colegilor. Datorita nevoilor speciale ale beneficiarilor cu dizabilitati severe, ei sunt insotiti de pedagogi sociali, de psihologi si de medic.

Prima tabără de dezvoltare personala, in cadrul proiectului “Sunt adult: traiesc independent!”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul contribuţiei elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, se va desfăşura în două serii, în perioadele 11-16 iulie si 18-23 iulie 2016, în Sasca Montana, jud, Caras Severin, la care participă în jur de 100  de autoreprezentanţi şi personal de specialitate.

Şedinţele de autoreprezentare, discuţiile formale şi informale legate de viaţa independentă, drumeţiile, jocurile, competiţiile artistice şi sportive, serile de dans, focul de tabără şi voia bună sunt toate incluse în program.

Luna august este destinată excursilor.Una dintre destinaţii este „Mănăstirea Radna” la care vor merge beneficirarii Centrelor „Tacsi” şi „Împreună”, în zilele de 11.08 şi 18.08.

În 25 august „Castelul Hunedoara „ va fi vizitat de beneficiarii Centrului „Orizonturi Noi”.

Infiintata in 1996, Fundatia “Pentru Voi” este singura organizatie non-guvernamentala, dinTimisoara, care ofera servicii comunitare pentru adultii cu dizabilitati intelectuale

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon- 0256 228 062 şi 0723726569, sau la adresa de e-mail adriana.marascu@pentruvoi.ro

Persoana de contact:- Adriana Mărăscu, specialist în relaţii publice.