Prima editie a Galei 'Pentru Voi ' | 2004

Cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, Fundatia Pentru Voi a organizat, in colaborare cu Teleuniversitatea TV , prima editie a Galei Pentru Voi . Gala a avut loc in cadrul campaniei Invata sa asculti – E normal sa fii diferit, sustinuta financiar de Initiativa pentru Sanatate Mintala a Institutului pentru o Societate Deschisa, Budapesta.

La festivitatea desfasurata in data de 2 decembrie la clubul The Note au fost invitate autoritatile locale, ONG-urile si institutiile partenere, jurnalistii care au relatat despre activitatile noastre, companiile care au angajat persoane cu diazabilitati, sponsori, artisti etc.

A fost o seara speciala, cu multe cadouri si surprize, buna dispozitie fiind asigurata de formatia de jazz Aquarium Quartet. Totodata beneficiarii Centrului de zi Pentru Voi si-au exprimat recunostinta fata de aceste persoane printr-un spectacol artistic, si s-a inaugurat expozitia de portrete a fotografului Cristian Tecu.

Dorim sa organizam acest eveniment special in fiecare an, in jurul datei de 3 decembrie, Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, astfel incercand sa ne exprimam recunostinta fata de persoanele si institutiile care ne-au sprijinit, au fost alaturi de noi si ne-au inteles munca.