Sport pentru schimbare sociala

2008

Plimbarile in ritm alert in incinta prietenoasa a mall-urilor, numite si Mall Walking, sunt o maniera de a face miscare atunci cand vremea de afara este neprielnica sportului in aer liber. La Mall nu sunt masini printre care sa trebuiasca sa faci slalom, nu e poluare, nu sunt claxoane. E cald, ai mereu ceva nou de vazut iar aleile lungi si scarile dintre etaje puse cap la cap au o lungime considerabila. Poti face Mall Walking cand e ger, cand ploua, cand e canicula – la Mall e intotdeauna placut.

„Sport iarna? Incercati Mall Walking impreuna cu noi! In fiecare miercuri din luna februarie, la ora 11:00, continuam programul „Sport pentru schimbare sociala”, plimbandu-ne impreuna, in ritm alert, in incinta Iulius Mall. Vom porni de langa Punctul Info de la demisol (intrarea dinspre Calea Aradului) si ne vom plimba in ritm alert prin Mall”, a declarat Jonathan Rolbin, voluntar U.S. Peace Corps.

Alaturati-va lui si beneficiarilor Fundatiei Pentru Voi, in actiunile depromovare a incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilitati intelectuale prin inspiratie, inovatie si exercitiu fizic. Se ofera premii in echipament sportiv Nike celor care ni se alatura, in limita stocului disponibil.